Besplatne kacige uz dečiju ski kartu na Kopaoniku

January 4, 2013 by Branko Djurkovic

Svaka podrška mladima i popularizaciji sporta predstavlja zadovoljstvo, tako da sa radovanjem prenosim informaciju sa sajta Skijališta Srbije o besplatnim zaštitnim kacigama za klince na Kopu.

U želji da podignu sigurnost i bezbednost dece na stazama na Kopaoniku na još viši nivo, Skijališta Srbije su od ove sezone obezbedila besplatno korišćenje kaciga za najmlađe skijaše i bordere. Mališani će kacige moći da preuzmu uz kupovinu dečije ski karte i da ih koriste, potpuno besplatno, za vreme važenja ski karte. Kacige se preuzimaju u prodajnom mestu „Žica“ u ski centru Kopaonik, gde se i vraćaju nakon završetka skijanja.

besplatne kacige za decu zica kopaonik Besplatne kacige uz dečiju ski kartu na Kopaoniku

Radno vreme prodajnog mesta “Žica” je od ponedeljka do četvrtka od 8.30 do 15.30 časova, i od petka do nedelje od 8.30 do 21 čas.

Podsećamo roditelje da je u ski centrima upotreba zaštitne kacige obavezna za decu starosti do 14 godina, a preporučuje se i ostalim skijašima i borderima. Takođe, svi mališani koji uče skijanje ili vožnju borda, obavezno moraju nositi prsluke-markere, koje dobijaju u odabranoj ski školi, kako bi bili što učljiviji na stazama.

Sve pohvale za Skijališta Srbije, a bilo bi lepo videti slične akcije i u ostalim ski centrima u Srbiji.

Podeli sa prijateljima

Tags: ,

Leave a Comment

Partneri

TRX.rs

Facebook

Pinterest

Follow Me on Pinterest

Twitter